Intalnire “balonata” si Festivalul Luminii 2017

Acum o săptămână cercetașii mai mari, exploratorii, ajutați de câțiva lideri și seniori, ai centrului local Scouts Cluj lucrau de zor la organizarea Festivalului Luminii, sus pe dealul Cetățuii.

Și lupișorii au dorit să dea o mână de ajutor ( ca în fiecare alt an), dar, de data asta, liderii s-au gândit și la o surpriză pentru ei. Înainte de a începe să punem gulguțe, patrula Panterele de munte s-au întâlnit pentru a face baloane de săpun. Am preparat împreună “poțiunea” care să ne ajute la activitate și ne-am pregătit instrumentele.

     Am dat drumul distracției! Nici liderii nu au putut sta departe de găleata cu soluție pentru făcut baloane. 

Dar ce să constatăm? Baloanele nu vor nicicum să apară!

Până când, unul dintre lupișori găsește tehnica potrivită și primele baloane încep să-și facă simțită prezența.

Și continuă să apară și altele!

Patrula lupișorilor Phoenix și Lupișorii panda s-au întâlnit să facă gulguțe personalizate. S-au așezat comod pe izoprene și pături și fiecare a făcut o gulguță. 

Apoi, pentru a o face mai frumoasă, gulguța fiecăruia a trecut pe la ceilalți lupișori și fiecare a scris câte ceva despre “proprietarul” gulguței.

Dar activitățile se termină, deoarece suntem dornici să-i ajutăm pe exploratori și să ne bucurăm de festival alături de comunitatea clujeană. Căutam echipa de organizare, primim câteva sugestii referitor la ce putem face și, pentru o mai bună eficiență alegem să ne despărțim: o parte dintre lupișori au mers să pună lumânări și gulguțe la baza dealului, pe când cealaltă parte au mers sus și s-au ocupat de zona din apropierea hotelului și a monumentului cu cruce.

A fost o experiență de muncă de echipă, alături de câțiva părinți și voluntarii festivalului.

Așteptăm cu nerăbdare anul viitor cu următoarea ediție!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *