Camp Aventuri deasupra junglei

Cu multă voie bună și poftă de aventură, lupișorii unității 2 au avut șansa inedită de a părăsi jungla timp de trei zile (16-18 noiembrie) și de a se îmbarca într-o călătorie extraordinară (Răchițele, jud. Cluj). De data aceasta, cerul și norii nu li s-au părut atât de neatins, iar alături de Russell, prietenul lor cercetaș dornic de a-și primi insigna, și de Carl, bătrânul care nu uită să viseze, au pornit către Cascada Paradisului, trăind adevărate aventuri deasupra junglei.

Vineri seara, fiecare lupișor a dovedit că este demn de această călătorie, promițând în momentul ridicării steagului că visele lui nu vor avea limite și că va face tot posibilul să trăiască din plin această aventură. Iar pentru că Rusell avea nevoie și de insigna de cercetaș talentat, lupișorii au organizat o super ediție de LUPIȘORII AU TALENT, unde fiecare patrulă s-a dovedit mai talentată decât alta, făcând ca întreaga căsuță zburătoare să răsune de cântece, râsete, bucurie și voie bună. Iar pentru că și printre nori se face întuneric, lupișorii s-au dus la culcare, nu înainte de a-și împărtăși visul și dorința.

A doua zi a început cu multă, multă energie. După o înviorare pe cinste, lupișorii au pornit în explorare, alături de Russell și Carl, dorind să descopere Cascada Paradisului. Chiar dacă nu au ajuns la Cascadă, drumul a fost plin de aventură, chiar riscant, dar ei au dovenit că sunt o adevărată echipă și că nu se lasă bătuți. Chiar din Vârful Lespezi, unde au ajuns cu toții, au putut vedea că mai era ceva de mers până la locul visat de Carl, dar  așteptau să îndeplinească și alte provocări. Între timp, pe drumul de întoarcere, și-au dat seama că întreaga căsuță zburătoare are ceva defecțiuni. Așa că au început să lucreze la consolidarea echipei. După câteva activități în care au demonstrat ce înseamnă colaborarea și prietenia (proiectând chiar un loc de aterizare pentru un ou (adevărat!) care să nu se spargă nici aruncat de la 2m), și-au dat seama că a sosit timpul să rezolve defecțiunile căsuței zburătoare. Unii au îmbinat piesă cu piesă, unii au atașat nasturi pe acoperiș, unii au vopsit din nou întreaga casă, iar cu toții au făcut în așa fel încât căsuța să strălucească de curățenie. Totuși, încă nu își iau zborul… Așa că, fiecare patrulă și-a amintit de visul ei și a atașat încă un balon umplut cu multă bucurie și încredere. În sfârșit, căsuța era gata de aventura următoarei zile. Iar pentru că era ultima noapte deasupra junglei, nu a lipsit focul de tabără și cântecele, jocurile care au răsunat printre nori și dincolo de ei.

Ultima zi a aventurii a început cu și mai multă bucurie. Cu bocancii în picioare și cu mult curaj, lupișorii au pornit în căutarea locului atât de mult visat de Carl. După multe încercări, au ajuns la Cascada Paradisului!

Aici au povestit despre visele îndeplinite pe parcursul acestei călătorii și și-au dat seama, legând un ultim balon de căsuța zburătoare, că adevărata comoară e prietenia și bucuria pe care au împărtășit-o unii cu alții, având încredere că-și vor îndeplini misiunea. Înainte de a se întoarce totuși acasă, în junglă, lui Russell i s-a făcut foame, așa că lupișorii l-au ajutat să pregătească un prânz delicios, la care au lucrat cu toții, colaborând extrem de bine.

În final, au spart balonul uriaș de deasupra casei și mare le-a fost mirarea când au văzut că acolo se afla și insigna la care visa Russell, și toate amintirile cu care vor pleca acasă.

Așadar, campul AVENTURI DEASUPRA JUNGLEI a fost cu adevărat o călătorie frumoasă, plină de provocări și bucurii, în care lupișorii au demonstrat că sunt GATA ORICÂND să facă tot posibilul pentru a-și duce la îndeplinire visele și pentru a se dovedi prieteni adevărați unii pentru ceilalți.

Text preluat de la Baloo (Andreea Mîrț)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *