Camp-ul Familia în Junglă

Weekend-ul trecut patrula “Temerari în devenire” împreună cu liderii și părinții aferenți ei s-au pornit spre jungla din Răchitele, unde i-a așteptat un peisaj de poveste, presărat cu zăpadă din plin. Ei s-au strâns pentru a lua parte la cel mai mare camp din junglă, denumit

“Familia în Junglă”. Vineri seara, pentru a crea o legatură mai strânsă, animalele fiind aduse din felurite zone ale lumii, acestea s-au strâns la niște “board games” veritabile, cea mai eficientă formă de comunicare în caz de timiditate sporită.


Sâmbătă, însă, familiile și-au primit animalul pe care îl înfățișau cel mai bine, astfel am avut de la lupi cenușii cu glume fine la urși koala fioroși, bufnițe neîmblânzite, urangutani responsabili și bursuci punctuali. Aceștia au învățat din prim
a zi să coopereze unul cu celălalt atât pe familii, cât și între ele. Astfel, după o dimineață cercetășească dominată de jocuri de cunoaștere și o masă care le-a satisfăcut burțile, animalele au pornit-o pe cămil-mașini înspre locul unde aveau să învețe să se dea pe liane, mai specific tiroliane, precum niște veritabili urangutani. Atât copiii, cât și părinții au fost entuziasmați de faptul că au deprins această abilitate.

Însă ziua nu s-a terminat, deoarece bărbații casei și-au făcut simțită iscusința, reușind să realizeze cel mai grandios foc din cele 7 jungle și de peste mări și oceane. Astfel, toate animalele fără de exceptie s-au strâns la foc pentru a sărbători unitatea familiilor junglei.

Ziua a doua și ultima, de altfel, a început molcolm, cu multă liniște în jungla virgină. Așa s-au trezit și animăluțele și cu multă înverșunare au început să se apuce de treabă. După micul dejun copios, întreaga junglă s-a îndreptat înspre terenul de sport, unde și-au demonstrat abilitățile fizice printr-un capture the flag de pomina, dar și cele artistice momente prin realizarea lui George și Georgeta( cu accent francez evident). Dar înainte de a părăsi marea întâlnire a familiilor junglei, animăluțele au împărtășit un stuț-mobil, care i-a dus până la cer. 


Moderatorii acestei întâlniri, neînfricații vulturi, au venit plini de feedback pozitiv din acest camp, dar și cu multă zăpadă în urechiușe, datorată geloziei copiilor animalelor că nu pot zbura într-atât de sus precum ei.

Text preluat de la Shtootz (Laurențiu Stăncioiu)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *