Campul Seniorilor – Alba ca zapada

Ne-am adunat cu mic cu mare, unii de mai aproape, altii de mai departe, altii mai repede, altii mai incet ca sa ne facem provizii pentru zilele magice ce vor urma.

Printesele si cei doi pitici, s-au impartit in calesti cu caii putere pregatiti, ca sa plece pe taramuri nebanuite si pline de magie, suspans si mistere.

Dupa 3 ore, 30 de minute si 30 de secunde, printesele noastre au poposit in Regatul Baisoara, si-au descarcat bagajele, potiunile, cartile de magie si nu in ultimul rand sufletele sa le impartaseasca cu cele mai bune prietene. Obosite dupa o lunga calatorie, pentru as incalzi corpurile fragile, au fost ajutate de licurici sa aprinda focurile, deoarece vremea nu se lasa a se imprieteni cu ele.

 

 

Din momente nebanuite, o vrajitoare malefica arunca un bluestem pe ele si le desparte in Rapunzelele si La gagici brunet, pentru a supravietui au trebuit sa concureze intre ele, sa plece pe intuneric in labirintul padurii infricositoare ghidate de luna, sa se provoace una pe alta in jocuri, povesti si vraji de orintare, supravietuire si igiena personala. Traversand cu bine padurea, ajung epuizate inapoi la castel, se lasa imbaiandu-se cu roadele pamantului si licoarea diminetii.

Vesele si cu voie buna, a doua zi de dimineata le ia prin surprindere fara apa, fiind nevoie sa mearga prin regat sa ceara ajutorul localnicilor. Fiind recunoscatoare pentru darurile primite de la sateni, ca semn de recunostiinta, se impart pe ateliere sa isi aduca si ele aportul comunitatii, pentru a face noi jocuri, proiecte si evenimente.

Invingand-o insfarsit pe vrajitoarea cea rea si cu ajutorul celor doi pitici mai mari, Rapunzele si La gagici Brunet, se suie din noi in calesti, hranesc bine caii putere si se intorc fericite catre meleagurile lor. Lansand in urma un regat, o poveste si un mister de nebanuit.  

Mai multe poze puteti gasi aici

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *