Spre stele și dincolo de ele – Camp Interstelar

3, 2, 1 șiii…. echipajul INTERSTELAR părăsește Pământul pentru a porni în cea mai îndrăzneață călătorie în galaxiile infinite și nedescoperite ale universului. Fiecare membru aflat la bordul navei spațiale a fost atent selectat și numai cei prin al căror puls s-a simțit energia liderului și a voluntarului de cercetași au putut lua parte la misiune. Astfel, la provocarea campului de lideri,  au răspuns în jur de 30 de persoane, pregătite de aventură.

Deși în univers timpul e infinit de relativ, datele emise către Pământ au indicat pentru
expediție zilele de 5-7 octombrie 2018, cu proiectarea din zona Băișoara către stele și dincolo de ele. Imediat ce planeta-mamă a fost părăsită, peripețiile au început să apară. Datele coordonate aflate la bord au fost luate în posesia extratereștrilor, dar după o confruntare, victoria INTERSTELARĂ a sosit, urmată de ridicarea și ancorarea primelor steaguri în noile galaxii, unde, printre mii de stele, a răsunat strigătul cercetașilor din Cluj.

A doua zi a urmărit conexiunea dintre toți membrii echipajului. Am descoperit armonia universului prin activități de cunoaștere și provocări, la care am răspuns cu multă energie. Așa se face că am ieșit dintr-o gaură neagră trecând de toate cele 10 dimensiuni unde aveam de îndeplinit câte o misiune, că ne-am recuperat resursele pentru un concurs de gătit intergalactic și că ne-am distrat cântând și râzând împreună. Iar dacă în cursul dimineții ne-am conectat unii la alții, după-amiaza de sâmbătă am dedicat-o conectării cu noi înșine, participând la un exercițiu de teatru labirint, unde ne-am bucurat că am putut simți altfel universul din jurul nostru. Seara a adus cu ea aventura unui mini-hike printre cratere planetare, la finalul căruia, în liniștea deplină a universului, s-a auzit rostită cu mult curaj promisiunea de lider și de cercetaș de către 5 dintre cei mai vrednici membri ai echipajului. Le dorim mult succes și încredere în toate activitățile la care se vor ancora de acum încolo. Ultima partea a misiunii a constat în planificarea următoarelor activități și proiecte care urmează să se desfășoare atât pe pământ, cât și în alte lumi, necunoscute încă. La tot ce va urma, vom duce energia și puterea interstelară a călătoriei noastre de acum.

Așadar, aventura prin spațiu a fost un adevărat prilej de a ne descoperi puterile și de a ne depăși limitele, îndeplinind fiecare misiune cu mult succes. Am dovedit că suntem GATA ORICÂND pentru încă un an cercetășesc, de la care așteptăm să adunăm mii de povești și amintiri. Și vom știi că atunci când stelele apar, ne amintim de aventura INTERSTELAR, ne amintim că suntem aici pentru o lume mai bună, noi, liderii și voluntarii, toți împreună!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *